Yaz Elbiseleri İle 4 Bayram Kombini

Yazlık Günlük Elbiseler tercihen bayram kombinlerini süsleyebilir. Şıkır şıkır yaz için çiçek desenli elbiselerden çok soft ve marjinal desenli elbiseler kullanılabilir. Bayram denince akla ilk gelen kombin elbiseler ile yapılan kombindir. Bu tarz kombinlerin altına genelde dolgu topuk ayakkabı giyilir. Kullanılan takı elbisenin rengi ne olursa olsun yazı anımsatması için sarı renklidir. Yaz ayı geldiğinde ortaya çıkan sarı sevdası elbiselere takılara ve ayakkabılara yansımıştır.

Kadının bilmesi gereken bayram kombini kuralları aşağıda belirtilmiştir.

  • Kombinde eğer çiçek deseni kullanılacaksa ayakkabı tercihi düz olmalıdır.
  • Seçili elbise düz renk ise hareket adına saçların salık olması önerilir. 
  • Bayram kombinlerinde abartı taşlı yüzükler ve kolyeler kullanılmamalıdır. 
  • Dolgu topuk ayakkabı kullanılacaksa bilekten bağlı olanlar tercih edilmelidir. 
  • Kombini tamamlamak için saç aksesuarları kullanılabilir. Aynı zamanında saçı her zamankinden farklı yapmak gerekir.
  • Makyajın giyilen elbise ile uyumlu olması gerekir. Genel olarak şeftali ve nude tonlar kullanılmalıdır.

Bayram kombini kişiye göre değişir. Genel hatlarıyla dikkat edilmesi gereken noktalar yukarıda belirtilmiştir. Birbirinden renkli son moda bayram elbise kombinleri aşağıdadır.

  • Kombin 

Rengarenk kumaşı bel bölgesi detayı ile oldukça şık gözükür. Bu kombinde dikkat edilmesi gereken ilk Kural metal renklerdir. Metal aksesuarlar elbisenin canlılığını baltalar. Bu elbiseye yakışacak tonlar sarı turuncu ve kırmızıdır. Çanta saç bandanası fular gibi ek aksesuarların bu tonlarda tercih edilmesi gerekir. 

  • Kombin 

Bu kombinin ilk göze çarpan özelliği mükemmel renk geçişleridir. Oldukça hoş duran renk tonları elbiseye farklı anlamlar yüklemek için uygundur. Uzun formatta olan bu elbise her çeşit ayakkabı ile güzel görünür. Bu elbise Günlük Elbise olarakta tercihen kullanılabilir. Uzun elbise modelleri arasında tüm dikkat çeken renklere sahiptir. Yazın gelmesini kutlayan bir bayram elbisesidir. 

  • Kombin 

Sade ve düz görüntüsü ile Yazlık Günlük Elbiselere uyum sağlar. Önündeki sarı düğme detayı ayrı bir hava katar. Aynı zamanda uzun elbise tercih edenlerin kullanabileceği bir elbisedir. Bir çok farklı aksesuar ile kombinlenebilir. Bu elbise için her ayrı aksesuar bambaşka bir kombin demektir. 

Elbisenin önündeki çiçek detayları bahar ile yazın arasında mükemmel bir zamanda kalmış gibidir. Bu desenler yaz dönemine çok yakışan desenlerdendir.

  • Kombin 

Mavinin en sevilen tonunu gözler önüne serer. Bu elbisenin yandan kurdeleli oluşu mükemmel bir detaydır. Ayrıca bu kurdeleye farklı numaralarda katılabilir. Elbise uzun olduğu için dolgu topuk ayakkabı ile güzel durur. Bu elbiseye gidecek en iyi aksesuar metal kalın bileziklerdir. 

Mavi saç bandanaları ile saçlara şekil vermek son derece önemlidir. Kombini şehvetle tamamlayan mavi saç bandanası yerine aynı tonda çıkarsa kullanılabilir.  

Yazlık Günlük Elbiseler için dekolte kullanmak gerekmez. Onların dekoltesi canlı renkleridir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir