En Özel Anlarınız İçin Nikâh Elbisesi Modelleri

En Özel Anlarınız İçin Nikâh Elbisesi Modelleri yeni evlenecek kişiler için en özel konulardandır. Nikâh elbiseleri çeşitli ve modelleri farklı olsa da en sevileni beyaz olmasıdır. Beyaz saflığı, masumluğu ifade eden önemli bir renktir. Kişilerin hayallerinde tasarlanan kısa, uzun, straplez ya da muhafazakâr nikâh elbiseleri için her kafadan bir ses çıkar. Bu nedenle araştırmalar yapılırken hayalleri süsleyecek bir model aranması arzulanır.

Nikâh Elbisesi Beyaz Modası

A Kesim Nikâh Elbisesi

Sade nikâh elbiselerinde A kesim modeller sıklıkla tercih edilir. İnce askıları olan ve bele oturan yapıda nikâh elbiseleri mükemmel bir görünümdedir. Herhangi bir abiyeden farkı beyaz olması iken özellikle yaz aylarındaki nikâhlarda tercih edilir. Beyaz oluşu gelinliği andırsa da gelinlikle arasındaki fark kabarık olmamasıdır.

Balık Model Nikâh Elbisesi

Balık model nikâh elbisesi ince ve zarif gelinlerimizin ilk tercihi arasında yer alan nikâh elbisesi modelidir. Rahat bir model düşünüldüğünde kuyruksuz, göz alıcı bir görünüm elde etmek için yırtmaçlı modeller kullanılmalıdır. Tercih edilen taç, gelin çiçeği ve aksesuarlarla mükemmel bir tamamlama sağlayabilirsiniz.

Sade Nikâh Elbisesi

İhtişamı sevmeyen, nikâhların aile arasında olmasını tercih eden ve gösterişten uzak olmayı seven kişilerin tercihi sade nikâh elbiseleridir. Hangi kültürde olursanız olun En Özel Anlarınız İçin Nikâh Elbisesi Modelleri arasında her aileye uygun olan sade nikâh elbiseleri tercih edilebilir. Kapalı bir nikâh elbisesi elde edebilmek için kollarını beyaz dantel ya da boncuklarla süsleyebilirsiniz. Bu sayede hem şık hem de istenilen tarza dönüştürülen bir elbise olabilir.

Nikâh İçin Beyaz Pantolon

Nikâh törenlerinde bazı zamanlar alışılmış elbiselerin dışında pantolon, tulum ya da takım elbiseler tercih edilebilir. Tulum ve ince topuklu ayakkabılar mükemmel bir kombin oluştururken kolsuz beyaz bir bluz ve beyaz pantolonda tercih edilebilir.

Gelin olunduğunu anlamak için mutlaka aksesuarlar, gelin çiçeği ve tacı nikâh elbiselerinde yer almalıdır.

Kısa Nikâh Elbiseleri

Uçuş uçuş olan kısa etekleriyle kısa nikâh elbisesi modelleri genç kızlarımız tarafından günümüzde sıkça tercih edilmektedir. Melek gibi görünmeye yardımcı kısa nikâh elbiseleri vücudu saran ve bel kısmı oturan modellerden olmalıdır. Diz altına kadar inen modeller post modern bir görünüm kazandırırken hafızalara kazınacak bir detay oluşturmuş olur.

Asimetrik Nikâh Elbiseleri

En Özel Anlarınız İçin Nikâh Elbisesi Modelleri arasında yer alan asimetrik model elbiselerin ön kısmı kısa, arka kısmı uzun olur. Asi bir şeyler yapılması istendiği zaman asimetrik modeller ön planda olmalıdır.

Dantel Detaylı Nikâh Elbiseleri

Gelinliklerde ve nikâh elbiselerinde dantel detayları sıklıkla kullanılır. Kol, omuz ve etek uçlarında sıkça kullanılan danteller hem biraz klasik hem de sade görünüm yanı sıra asil bir hava yaratılmasına yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir