Bel Çantası Geri Döndü

Bele Takılan Çanta Modelleri ilk çıktığı dönemlerde oldukça popüler hale gelmiştir. Fakat zaman ilerledikçe yerini başka çantalara devretmiştir. Yazın gelmesi ile hareketlenen bel çantaları şimdilerde eskiden de sık kullanılmaya başlanmıştır. Kadın vazgeçilmesi olan bu çantalar her zaman ilk öncelik olarak satın alınır. Aynı zamanda bu çantalara ulaşmak oldukça kolaydır. Artık hemen hemen her mağazada bir kaç tane vardır.  

Bel çantaları renk renk çeşitleri ile piyasayı sallamaya devam eder. Eski dönemlerin retro havası devam ettirir. Sokak stiline uygun olan bu çantalar artık her alanda rahatlıkla kullanılır. 

Bele Takılan Çanta Modelleri Bayan 

Günümüzde bayan kombininde sıkça tercih edilen parça haline gelmiştir. Küçük olmasına rağmen bir çok önemli eşyayı içine sığdırır. Bu çanta ayrıca kemer olarakta kullanılır. Bol kazaklarla oldukça şık durur. Bu tarz çantaları kombinlerine dikkat edilmesi gereken kurallar aşağıda listelenmiştir.

  • Çantanın içine gereğinden fazla eşya koymak duruş bakımında çirkin görünür. 
  • Renkli bel çantalarına en iyi giden parça buz mavisi kot pantolonlardır.
  • Sade ve şık olmak için dekolteli kıyafetlerle kullanılmaması gerekir. 
  • Tercihen koyu renk ceketlerle kombinlenebilir. 
  • Büyük taşlı aksesuarlar bu tarz çantalara avangart kaçar. 
  • İnce ve taşsız takılar tercih edilmelidir.
  • Kombini tamamlayan ayakkabıların genel olarak spor tercih edilmesi gerekir. 
  • Kombinin genel görüntüsünü sağlamlaştıracak saç ve makyajın hafif hareketlerde olması gerekir. Bu sayede kombinde olan ufak hatalar daha az fark edilir.
  • Kombini yarıda kesecek avangart parçaların kullanılmaması gerekir. 
  • Zincir detaylı olan çantalarda çiçek desenlerini kullanmak gerekebilir.

Kombin zorluğu yaşamamak adına birbiri ile bağlantılı renkleri tercih etmek gerekir. Aksi halde kombin çanta uyumu kaybolur. Bu uyumu yakalamak için yukarıda bahsedilen kurallara uymak gerekir.

Satın alınan çantanın kaliteli malzemeden üretilmiş olması gerekir. Uzun süreli kullanım için çantanın kulpuna süs asmamak daha doğru olur. Çantanın kumaşı ne olursa olsun kır tutmaması için nemli bezle silmek gerekir.  Bele Takılan Çanta Modelleri çoğu kişinin kolay kombinlendiği parçalardır. 

Bele Takılan Çanta Modelleri Erkek 

Tıpkı bayanlarda olduğu gibi erkeklerde bu tarz çantaları kullanır. Özellikle düzen konusunda hassas olan beyler tercih eder. Çanta daha koyu tonlardadır. Ayrıca  genellikle düz renklidir. Erkek Kemer Çantaları ile hemen hemen aynı görevi görür. Burada amaç ihtiyaç duyulan eşyaların bir arada tutulmasıdır. 

Bu çantalar aynı zamanda klasik giyim içinde uygundur. Günümüzde artık klasik tarz giyim için tamamlayıcı aksesuar görevi görür. Bir çok erkeğin tercih ettiği çanta türlerindendir. 

Spor yapan kişilerin severek kullandığı çantadır. Kadın ve bayan olarak ayırt etmek gerekmez. Önemli olan spor anında ihtiyaç duyulan eşyaların aynı yerde toplanmasıdır. 

Bele Takılan Çanta Modelleri genel olarak iki göz şeklinde üretilir. Metal formda olan fermuarlar daha güzel görünür.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir