Açık Hava Yürüyüşü İçin 4 Kombin

Yürüyüş Kombinleri Kadın için oldukça kıymetlidir. Yürürken ve kilo verirken aynı zamanda şık görünmek ister. günümüzde artık daha modern geçişler kullanılır. Parlak ve canlı renkler yerini klasik tonlara bırakmıştır. Nude renkler ile desteklenen kombinler çok daha çarpıcı görülür. 

Açık havada temiz ve sade görünmek için gelen olarak spor tercih edilir. En çok tercih edilen spor kombinleri aşağıda belirtilmiştir. 

  • Kombin

Bu kombinde lila tondaki crop body üzerine beyaz eşofman üstü kullanılabilir. Ayrıca alt eşofman da aynı lila renginde olması lila tutkunlarının dikkatini çeker.  Bu kombinde saçları sımsıkı yukarıdan bağlamak gerekir. Ayrıca kullanılan saat kolye gibi aksesuarlar beyaz tonda olursa kombin tamamlanmış olur. Zamanın eskitmediği renk liladır. Bu sebeple bu kombin uzun süre lila severlerle birlikte kalır. 

Bu takımın dar kesim olması vücut hatlarını belli eder. Vücut hatlarını göstermeyi sevmeyen kişilerin tercihen başka kombinlere yönelmesi gerekir. Bu kombini daha güzel hale getirmek için saç aksesuarları yada gözlük kullanılabilir.

Yürüyüş Kombinleri Kadın adına yapılmış bir ikon gibidir. Bir çok spor aşığı kadının seveceği kombinler yeni trendlere girmiştir. Ayrıca bu kombinlerin trendlerde uzun zaman kalacağı ön görülmektedir. 

  • Kombin 

Gri pembe ve maviden oluşan mükemmel güzellikte bir kombindir. Bu kombine kahverengi saat çok yakışır. Aynı zamanda beyaz şapkalar da güzel gider. Kombini tamamlayan en önemli detay ise spor ayakkabının beyaz detaylarıdır. Eşofmanın üst kısmı iki ayrı tenten oluştuğu için ortak tonlarla kombini tamamlamak gerekir. Seçilecek ton iki temel renge uyum sağlamalıdır. 

Kombinin en çok sevilen yanı birden fazla rengin birleşmesidir. Bu sebeple kombin renkleri çoğalır. 

  • Kombin 

Bu kombinde dikkat edilmesi gereken ilk şey fazla detaylı aksesuarların kullanılmamasıdır. Düz beyaz renge hareketlilik katan bandanalar ve fularlar kullanılabilir. Fakat onun dışında genel görüntüyü sabit tutmak kombinin yararına olur. Ayrıca kombinin daha iyi anlaşılmasını sağlar. 

  • Kombin 

Kombini kombin yapan detay ilk göze çarpandır. Bu kombinde ilk göze çarpan şey ise ayakkabının alt taban rengidir. Bu renk kombini tamamlamak için buradayım der gibi bakar. Bu kombin erkeklere özel yapılmış olsada zaman zaman bayanlarda tercih eder. Bu kombin aynı zamanda Kış  kombinleri adına tercih edilebilecek şekilde düzenlenmiştir. 

Yürüyüş Kombinleri Kadın için son derece önemlidir. Kendine bakan bir kadın şık görünmek adına modayı her daim takip eder. Yukarıda sayılan kombinler yeni trendlerin zirve yaptığı kombinlerdir. Trendlerin sabit renklerden oluşması ayrı bir detaydır. 

Yukarıdaki kombinlerin hepsinde farklı şekil spor ayakkabı kullanılırken diğer aksesuarlar farklı farklıdır. Kombindeki her parçanın birbiri ile uyum içinde olması gerekir. Kombine uymayan tek bir parça diğer parçaları da kötü gösterebilir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir