Ten Renginiz ile Uyumlu Gömlek Çeşitleri

Ten renginiz ile uyumlu gömlek çeşitleri, saç renginiz ile uyumlu kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar oldukça fazla olsa da bazen seçmek zor olabilir. Doğru seçim yüzünüzdeki ışığın da doğru yansımasını sağlayacaktır. Eğer bir arkadaşınız size yaklaşıp, “bugün çok donuk görünüyorsun, iyi misin?” gibi bir soru ile gelirse, bu gerçekten hasta olduğunuz anlamını taşımamalı, gömlek rengi detayını gözden geçirmelisiniz.

Hangi Renk Gömlek Giymelisiniz?

Üzerimizde taşıdığımız kıyafetler sayesinde bazen çok neşeli bazen de oldukça durgun ve mutsuz bir görünüm oluşturabiliriz. Açık tenli, kumral ve sarışınların tercihleri eğer koyu renk gömleklerden yana oluyor ise doğru bir seçimle ilk adımı atıyorlar demektir. Ancak çok sevdiğiniz sarı gömlek sarışınsanız siyah bir fular ile mükemmel bir canlılığı yüzünüze yansıtacaktır. Siyah, bordo, kırmızı, mavinin koyu tonları üzerinizde taşıyacağınız diğer tüm kıyafetlerle oldukça canlı bir görünüm kazanmanıza olanak sunacaktır. Esmer ten rengi ise bu durumdan biraz mustarip olsa da ten rengi ile uyumlu olabilecek ve her daim tercih edebileceği beyaz renge sahip olduklarını unutmamalıdırlar.

Takım Elbise ile Uyumlu Gömlek Renkleri

İşiniz gereği sürekli takım elbise giymek durumunda kalabilirsiniz. Bu durum bazen canınızı sıksa da iş sorumluluğu ve farklı renk seçeneklerine sahip gömlek tercihlerinizle bunun üstesinden gelebilirsiniz. Genel olarak ten renginiz ne olursa olsun, iş yerinizin giyim prensibi gereği gömlek renginizi beyaz seçmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak, bir takım elbise içerisinde beyaz haricinde mavi tonlarının da oldukça şık durduğunu söylemeden edemeyeceğiz. Sivil yaşamınızda takım elbise giymeniz gereken zamanlarda mavi renk tonlarını deneyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir