Günlük Ofis Şıklığında Vazgeçilemeyen Detay Gömlekler

Gündüz Ofis Şıklığında Vazgeçilemeyen Detay Gömlekler ile sizler de ofis stilinizi kusursuz ve şık parçalar ile birlikte tamamlayabilirsiniz. Sadece beyaz bir gömlek kullanarak bile zarif bir stil oluşturabilirsiniz. Yeni sezon gömleklerde dilerseniz spor dilerseniz de klasik tasarımlı gömlek modellerini bulabilirsiz. Ancak ofis şıklığınız için tercih edebileceğiniz birbirinden şık ve modern tasarımlı gömlek modelleri ile artık bütün gözler üzerinizde olacak.

Oversize Şık Gömlek Modelleri

Oversize gömlek modelleri her ne kadar spor stil içerisinde yer alıyor olsa da şık ve zarif aksesuarlar ile bir arada kullanarak sizler de ofis giyiminizde oversize gömlek modellerini tercih edebilirsiniz. Kumaş pantolonlar, şık kesimli jean pantolonlar veya etekleriz ile bir arada kullanabileceğiniz oversize gömlek modellerinde pek çok farklı tasarım da sizleri bekliyor. Dik yakalı veya sırt dekoltesi olan oversize gömlek modelleri ile artık feminen ve şık bir tarz oluşturabilirsiniz.

Kemerli Yeni Sezon Gömlek Modelleri

Ofis şıklığı için tercih edebileceğiniz en doğru seçimlerden biri de kuşkusuz ki kemer detaylı gömlek modelleridir. Sizler de tam anlamı ile klasik bir tarz oluşturmak istiyorsanız bu sezon tercihlerinizi kemerli gömlek modellerinden yana kullanabilirsiniz. Tek başına star bir parça olarak tercih edebileceğiniz kemerli gömlek modellerinde desenli veya sade pek çok model de sizleri bekliyor. Sevdiğiniz renk ve desenlerdeki kemerli gömlek modelleri ofis şıklığınız içerisinde etekleriniz veya pantolonlarınızı bir arada kombin yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir