Çarpıcı Trençkot Modelleri

Çarpıcı Trençkot Modelleri ile 2022 yılı kış mevsiminde şimdiden bir yıldız gibi parlamaya hazır olabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirmek için şık ve iddialı bir parça tercih etmek istiyorsanız hiç düşünmeden tercihinizi yeni sezon trençkot modellerinden yana yapabilirsiniz. Renk geçişli, deri detaylı veya kışa özel süet trençkot modelleri ile artık sadece şıklığınız ile konuşulacaksınız.

Çarpıcı Trençkot Modelleri

Pelerin Trençkot Modelleri

Yaka kısmındaki pelerin detayı ile film karelerinden fırlamış gibi bir görünüm kazanabilirsiniz. Her zaman şık ve dikkat çekici parçaları tercih edenlerdenseniz pelerin detaylı trençkot modellerini kaçırmamalısınız. Uzun ve oversize kalıpta tercih edebileceğiniz pelerin detaylı trençkot modellerinde renk olarak yeşil ve haki tonları bu sezon daha çok ön plana çıkıyor.

Tüvit Trençkot Modelleri

Tüvit ceketler genelde klasik giyim içerisinde sıkça gördüğümüz en şık ve klasik parçalardan biridir. Bu sezon ise trençkot tasarımlı tüvit ceketleri görebiliyoruz. Sizler de hem trençkot hem de tüvit detayını bir arada kullanmayı seviyor iseniz bu trençkot modellerini kesinlikle stiliniz içerisinde değerlendirebilirsiniz. Beli kuşaklı veya kemerli beğendiğiniz bir trençkot modelini kendi stiliniz içerisinde kullandığınız her parça ile bütünleyebilirsiniz. Hem klasik hem de spor kalıp içinde rahatlıkla kombinleyebileceğiniz tüvit trençkot modellerinde ise kahverengi ve siyah ağırlıklı renkleri tercih edebilirsiniz. Kap formunda uzun tasarımlı tüvit trençkot modelleri dolabınızdaki anahtar parçanız olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir