Stil İkonu Olmak İçin Bu Çantaları Kaçırmayın

Stil İkonu Olmak İçin Bu Çantaları Kaçırmayın. Hazırladığınız kombinlerinizde sizler farkında olmasanız da en önemli detay genellikle çantalar olabiliyor. Oldukça sıradan ve sade bir kombini bile daha zarif ve şık göstermek için bir çanta yeterli olabilir. Sizler de bu sezon oldukça gösterişli çanta modelleri ile birer stil ikonu gibi görünebilirsiniz.
Portföy Çanta Modelleri
Her zaman klasik giyimde ofis tarzında en çok tercih edilen çanta modellerinden biri olan portföy çantalar bu yıl yeni tasarımları ile yeniden gündemde olmaya devam ediyor. Bu yıl büyük tokalı ve etnik desenli portföy çantaları günlük stilinizi tamamlamak için de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca klasik giyimde de tercih edebileceğiniz portföy çanta modellerinde deri ve büyük modeller yapacağınız en doğru seçimlerden biri olabilir.
Bez Çantalar
Hem oldukça kullanışlı hem de büyük bir konfor sunan bez çantalar bu sezon baskılı tasarımları ile sizlere eğlenceli kombinler hazırlama fırsatı sunuyor. Sizler de mesaj içeren baskılı düz bez çanta modelleri ile tarzınızı konuşturabilirsiniz.
Omuz Çantaları
Her zaman şık olmak isteyenlerin tercih ettiği omuz çantaları tabi ki her sezon olduğu gibi bu sezonda da en gözde parçalardan biri. Her türlü kıyafetiniz ile uyum sağlayabilecek olan omuz çantaları içerisinden sonbahara uygun olarak bordo yılan derisi desenli bir omuz çantasını tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir