Zayıf Gösterecek Giyim Hileleri Nelerdir

Bay ve bayanlar da kilo sebebi ile kıyafet sıkıntısı meydana gelebiliyor. Bu durumda kilonuzu örtecek bir kaç hile ile bu dertten kurtulabilirsiniz. Sizleri zayıf gösterecek giyim hileleri sayesinde kıyafetleriniz de üzerinize daha çok yakışacak ve şık bir görünüm elde edeceksiniz. En çok bilinen zayıf gösteren kıyafet rengi siyah olarak bilinir. Hem asil hemde aynı zamanda herkesin kilosunu gizleyecek bir renk olan siyah, gardırobunuzda mutlaka yer almalıdır. Böylelikle özel günlerde kendinizi iyi hissetmek adına zaman zaman siyahı tercih edebilirsiniz.
Düz Çizgili Uzun Kıyafetler
Zayıf görünmeyi en çok bayanlar ister. Sürekli siyah giymek de bayan tarzına ve yapısına aykırı bir durum olduğu için farklı arayışlar içerisine girmek gayet normaldir. Zayıf gösteren giyim hileleri arasında bilinen bir diğer öneri ise düz çizgili kıyafet tercih etmektir. Yan çizgili olanlar daha çok kilolu gösterdiğinden dolayı alt ve üst kıyafetlerde de seçilmemesi gerekir. Düz yani dikey çizgili giyim tarzı özellikle basen ve göbek bölgesini zayıf gösterir.
Üstelik bu şekilde desene sahip olan kıyafet bir de uzun olursa daha hoş görüntüye sebep olur. Düz renk giymek de karışık renklilere göre daha zayıf gösterecektir. Giyim tarzınızda kilonuzu gizlemek için, bu tür minik hilelere dikkat ettiğiniz zaman psikolojik olarak da rahatlayarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir