Ten Renginizi Yansıtacak Elbise Modelleri

Elbise ve kıyafet seçerken ten renginize göre seçerseniz daha estetik ve şık görünmenin bir yolunu da bulmuş olursunuz. Herkesi ten rengi birbirinden farklıdır, ama herkes kendisini daha iyi gösterecek olan renkler hakkında bilgi sahibi olmayabilir. Mesela buğday tenli kadınlar için daha çok pastel tonlar önerilir. Göze batmayan ve çok keskin ya da canlı olmayan renkler buğday tenli kadınlar için en güzel renklerdir. Elbise ve aksesuar seçiminde ya da kombin yaparken bunu göz önünde bulundurursanız çok daha orijinal bir şıklığa erişebilirsiniz.
Beyaz Tenli ve Esmerler İçin Renk Seçimi
Beyaz tenli kadınlar renk açısından şanslıdır, çünkü hemen hemen her renk onların güzelliğini yansıtmaya yardımcı olur. Ancak böyle bir tene sahip olanlara da önerimiz pastel renklerdir. Yalnız buğday tenliler gibi daha yumuşak tonları değil de belirgin pastel tonları tercih etmeleri gerekiyor. Böylece tenlerinin güzelliğini öne çıkararak elegan ve hoş bir tarz yaratabilirler. Esmerler içinse her zaman ne çok açık ne de çok koyu tonlar önerilir.
Aslında renk seçiminde dikkat edilmesi gereken nokta teniniz ve elbisenizin bir bütünlük oluşturmasıdır. Eğer belirgin bir şekilde esmerseniz bunu çok koyu ya da çok açık bir tonla değil de tamamlayıcı ve yumuşak bir tonla tamamlamanız gerekir. Orya onlar ve kırmızı, mor ve siyahın farklı birleşimleri esmer tenliler için en güzel seçeneklerdir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir