Kloş Elbise Modellerinde Son Moda

Yaz mevsimi çok sıcak günlerin yaşandığı günlerdir. Artan sıcaklıkların etkisiyle insanlar giyim olarak oldukça rahat ve sıcak tutmayacak giyimleri tercih ederler. Bu yaz sıcağının ve yaz sezonun başlaması en çok giyim konusunda kadınlar hem güzel görünmek hemde rahat olmak için ya etek veya elbise giyerler.
Bu son dönemde yaz sezonunun modasını takip eden bayanlar mağazalarda kloş elbiseve kloş etek modellerinin satıldığının farkına vardılar. Kloş elbise, üstü dar olup, aşağıya doğru çan gibi Açılan bir elbise çeşididir. Yaz aylarında veya kış aylarında da giyilen bu son moda olan elbiseler, doğru bir kumaş ile aşağıya genişleyen kloş elbiselere yırtmaç da eklenerek trend olan bir elbise çeşididir. Kloş elbiseler ister diz üstü, ister diz altı olarak da giyilebilir.
Kloş Elbise Çeşitleri
Kloş elbise modellerinde son moda olan elbiseler hem günlük, hemde davetlerde giyilebilen kloş elbiselerdir. Son moda olarakbayanların tercih ettikleri kloş elbise türleri, çiçek kumaşlı olan kısa japone kol ve yakalı elbise, uzun elbise olarak, kolsuz,dekolteli, V yaka cepli desenli elbise gibi bu tür elbiseleri gündelik veya özel günlerde giyilebilen modellerdir.
Abiye olarak giyilen şık elbise modelleri, mürdüm yırtmaçlı dekolteli abiye,gri tül detaylı askılı kloş abiye gece elbisesi, beyaz askılı uzun kloş abiye elbise, krep kumaş saks abiye elbisesi gibi birçok modeli olan saniyeleri kadınların tercih ederek giydikleri elbise modelleridir. Giyilen bu abiyeleri farklı aksesuarlarla kombine edebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir