Ofis Stiliniz İle Sokak Şıklığınızı Bütünleştiren Gömlek Modası

Ofis Stiliniz İle Sokak Şıklığınızı Bütünleştiren Gömlek Modası sonbahar mevsiminde de en dikkat çekici parçalar ile sizleri bekliyor.
İş yeriniz için tercih edebileceğiniz kıyafetlerinizi bin bir özenle seçiyorsunuz. En özel parçaları şıklığınız ile kullanmak istiyorsanız hemen gömlek alışverişine çıkmalısınız. Bu yıla damgasını vuran gömlek modelleri ile hem ofis şıklığınızı tamamlayacak hem de sokak stilinizi de bütünleştirebileceksiniz.
Her kadının giymekten keyif aldığı gömlek modelleri bu yıl keten ve denim gömlekler ile ön plana çıkıyor. Hem rahat hem de şık görünüm istiyorsanız keten gömlekleri tercih edebilirsiniz. Denim gömlekler ise daha işlevsel bir kullanım sunar. Özellikle tişörtler ile birlikte kullanabileceğiniz denim gömlekler şort ve etekler ile birlikte de oldukça şık durabilmektedir.
Bu yıl dar kesim gömlekler rafa kalkıyor. Oldukça bol ve salaş gömlekler ise tüm mağazalardaki askılıklarda yerini aldı bile. Sizler de salaş giyinmenin keyfini yaşamak istiyorsanız oversize gömlek kullanmaya başlamalısınız. Hem spor hem de şık bir görünüm sunan oversize gömlek modelleri ile daha rahat bir stil oluşturabilirsiniz.
Bağlamalı gömlek modası geçen yıl olduğu gibi bu yıl da devam eden moda detaylarından. Sizler de önden bağlamalı oversize gömlek modelleri ile jean pantolonlarınızı kombinleyebilirsiniz. Sadece tek bir gömlek ile oldukça zarif ve şık bir görünüm elde edebileceğinizi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir