Kombinlerinizi Tamamlayacağınız Kısa Trençkotlar

Kombinlerinizi Tamamlayacağınız Kısa Trençkotlar özellikle 2021 sonbahar sezonunda en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Özellikle uzun boylu kadınların tercih etmesi gereken bir trençkot modeli olan kısa trençkot modelleri diz hizasında veya biraz daha salaş tasarıma sahip olabiliyor. Trençkot seçimlerinizde önceliğiniz her zaman renk ve desenin yanı sıra size yakışacak bir modele sahip olmalı.
Vücut tipinize uygun ve en önemlisi de boyunuza uygun bir trençkot modeli alarak daha pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm ortaya çıkartabilirsiniz. Trençkotlar aynı zamanda ceket formuna da sahip olduğu için günlük ve klasik giyim içerisinde de sıkça tercih edilebilen bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Rüzgarlık veya yağmurluk olarak da kullanabileceğiniz kısa trençkot modelleri arasından onlarca renk ve desen seçeneği sizleri bekliyor.
Geniş kalçalara sahipseniz, kısa trençkot modelleri yine tercih edebileceğiniz en uygun ürünler arasında yer alacak. Basen kısmınızın altında kalan orta boy bir trençkot ile kalçalarınızı kamufle edebilir ve vücut kusurlarınızı gizleyebilirsiniz. Bu sezon ön planda yer alan trençkot modellerinden olan kısa trençkotlar özellikte günlük kombinlerde dolabınızın kurtarıcı parçası olabilir. Hem sade hem de şık bir görünüm elde etmek için sizler de biraz daha soft bir parça olan kısa trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Kısa trençkotları uzun formlu trençkot modellerine göre önünü açık bir şekilde kullanmanıza da gerek kalmayacaktır. Dar ve üzerinize oturan bir kalıpla tercih edebileceğiniz kısa trençkotları klasik ceket formunda da kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir