İmajınızı En Moda Çanta Modelleri İle Tamamlayın

İmajınızı En Moda Çanta Modelleri İle Tamamlayın. Stilinizi oluşturmanın en önemli parçalarından biri de doğru ve şık bir çanta seçimi yapmaktır. Sizler de yeni sezonun en şık ve en trend çanta modellerini tercih ederek tarzınızı tamamlayabilirsiniz.
Esi model çantalarınızdan sıkıldıysanız ya da tarzınızda küçük ancak etkili değişimler yapmak istiyorsanız yeni sezonda sizleri birbirinden şık çanta modelleri bekliyor. Deri, süet, jean, hasır veya bez… Hangi çanta modeli sizlerin tarzınıza yakınsa siz de seçiminizi yapabilirsiniz.
Işıltılı Zincirli Çantalar
Zincir detaylı çantalar her sezon abiye, klasik ve sokak giyim tarzında en çok tercih edilen çanta modellerindendir. Bu sezon biraz daha büyük zincir detaylı askılı çantaları görebilirsiniz. Soft ve pastel tonlardaki çanta modellerinde gold sarısı büyük zincir detayları ile kombinlerinizi şık ve ışıltılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Pul İşlemeli Çantalar
Tamamı pul işlemeli çanta modellerini sadece abiye giyimde görmeye alışmıştık. Ancak artık zincir askılı ve tamamı parlak pul işlemeli çantaları günlük kombinleriniz için de tercih edebilirsiniz. Özellikle sade kıyafetler ile oldukça uyum sağlayan pırıltılı çanta modelleri ile hazırladığınız kombinleri bir star gibi yükseltebilirsiniz. Parti ışıltısını günlük kombinlerinizde yaşatmak istiyorsanız tek ihtiyacınız olan pul işlemeli bir çanta modeli. Sezonun en çok öne çıkan parçalarından biri olan çanta modelleri ile sizler de artık modayı yakından takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir