Dar Gömlek mi Giymek Daha Avantajlı Tunik Gömlek mi?

Gömlek, gerek günlük hayatta gerek resmi ortamlarda oldukça sık tercih edilen bir üst giysidir. Gömleklerin pek çok farklı modeli mevcuttur. Dar kesim ya da tunik gömlek olacak şekilde gömlekler mevcuttur. Genelde insanlar kendi tarz ve fiziklerine uyacak olan modelleri seçerek giyinirler. Dar gömlekler fiziği daha fazla ön plana çıkarır. Eğer kişinin kendinde fiziki olarak rahatsız olduğu bir durumu varsa, dar gömlek bu durumu ortaya çıkarabilir.
O yüzden böyle durumlarda tunik gömlek tercih etmek daha doğru olabilir. Çünkü tunik gömlekler fiziği fazla ortaya çıkarmaz. Daha çok şıklığı ile ön plandadır. Özellikle kilosundan rahatsız olan kişiler varsa, tunik gömlek tercih etmeleri daha mantıklıdır. Tunik gömlekler vücut kusurlarını kapatmakta, oldukça etkilidir. Bu konuda kişiye, dar gömlekten daha fazla avantaj sağlar.
Gömlek Nasıl Kombinlenir?
Eğer, uzun bir gömlek tercih edilecekse topuklu ayakkabılarla kombinlenebilir. Bele bir kemer takılarak, seçilen diğer aksesuarlarda kemere uygun şekilde seçilebilir. Spor bir kombin yapılacaksa eğer, gömlek üzerine bohem tarzda takılar kullanılabilir. Salaş ve büyük model çantalar tercih edilebilir. Dar gömlek tercih edilecekse eğer, tamamen bol kesim bir pantolon ve beyaz spor bir ayakkabı ile tercih edilebilir. Eğer klasik şekilde kombinlenmek istenirse de, kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı ile kombinlenebilir. Resmi ortalamalarda beğenilme olasılığı yüksek bir kombindir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir