Çizme Giyerken Bayanların İdeal Tercihi Omuz Çantası Modelleri

Kadın giyim seçenekleri arasında eskimeyen seçeneklerden biri çizmelerdir. Çizme kullanmak kadınlara estetik bir duruş ve özel bir yürüme stili ekler. Son dönemlerde kadınlar çizme kullanırken omuz çantası tercih ediyor. Böylelikle çok daha havalı ve klas bir görsel yakalıyor. Her kadına yakışan bu imaj, çizmenin topuk boyu doğru ayarlandığında ekstra bir aura oluşturuyor. Seçilen omuz çantasındaki özellikler de kadınlar için iddialı bir duruş ortaya çıkarıyor.

Çizmeye Uygun Omuz Çantası Nasıl Seçilir?

Giyim parçalarınızı çizme ile kombinlediniz ve ona uygun bir omuz çantası arıyorsanız önceliğiniz çantanızın rengini belirlemek olmalıdır. Eğer çanta olarak koyu tercih yapıyorsanız çantanızın boyu göğüs veya bel hizasında bir uzunluk taşımalıdır. Görsel bütünlük sağlamak için bu şarttır. Ancak daha canlı renklerde bir çanta seçimi yapmak istediğinizde omuz çantanızın kulp özelliği daha uzun görüntüye sahip olacaktır. Omuz çantanızın kalça ile bel çizginiz arasında olmasına özen göstermeniz doğru bir seçimdir. Omuz çantalarında askılar ince olmalı veya metal tasarımlı olmalıdır.

Çizmenizin gösterişli olması durumuna göre omuz çantanıza fantezi ekleyebilirsiniz. Zincir ve metal dokumalı bir omuz çantası, sade bir çizme ile rahatlıkla kombin yapılır. Her iki objenin de klasik görünümlü olması ise ortaya nötr bir tasarım çıkarır. Bu nedenle dikkat etmeniz gereken detay parçalarınızın birbirini kapatmaması olacaktır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir