Sonbaharın Kurtarıcı Parçası Trençkotlara Şans Verin

Sonbaharın Kurtarıcı Parçası Trençkotlara Şans Verin. Hangi stil giyinmeyi tercih ederseniz edin dolabınızda mutlaka bir tane de olsa trençkot modeline yer ayırmalısınız. Özellikle sonbahar mevsiminde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürün arıyorsanız tercihiniz trençkot modellerinden yana olmalıdır.

Severek kullanılan ve her yıl yeniden moda akımı haline gelen trençkotlar bu yıl da daha gösterişli ve daha salaş modelleri ile sizlerle birlikte.

Sizler de trençkot giyinmeyi seviyorsanız sezonun en yeni modellerine göz atabilirsiniz.

Gabardin Kumaş Modası

Bu yıl daha tok ve daha dökümlü duran gabardin kumaştan yapılan trençkot modelleri ile daha sık karşılaşacağız. Oldukça kaliteli bir görünüm için sizler de gabardin kumaş bir trençkot modeli satın alabilirsiniz. Jean pantolonlar ve ince kazaklar ile tam mevsime uygun havalı bir kombin hazırlayabilirsiniz.

Kemerli Ve Salaş Trençkotlar

Kemerli, kuşaklı ve oversize kalıptaki trençkotlar bu yıla damga vuran ürünler arasında yer alıyor. Oldukça bol kesime sahip olan bir trençkot seçerek kuşak ve kemer kısmında vücudunuza oturacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Sizleri bu görünüm daha modern ve daha zarif gösterecektir. Ayrıca renk seçiminde dilediğiniz gibi özgür olabilirsiniz.

Bu sezon açık mavi, kırık beyaz, yeşil ve krem rengi gibi tonlar trençkot modellerinde biraz daha ön plana çıkıyor. Dilerseniz ofis giyiminiz için de etek ve topuklu ayakkabılarınız ile birlikte trençkot modellerini de tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir