Sonbahar Klasiği Olarak Trençkot

Sonbahar aylarının vazgeçilmez dış giyim parçası olan trençkot, uzun yıllardır bir klasik haline geldi. Birçok ünlü markanın vitrininde yer alan, birçok ünlü dizi veya film karakterlerinin üzerinde gördüğümüz trençkotlar doğru kombinlendiğinde oldukça şık bir görünüm sağlıyor.
Trençkotla şık olabilmek için doğru parçalarla kombin yapmak oldukça önemlidir. Birbirinden farklı trençkotları tarzınıza ve modaya uygun olarak kombinleyebilirsiniz.
Trençkot ve Jean İkilisi
2021 yılının sonbahar aylarında da oldukça popüler olacak olan trençkotları, Jean pantolonlarla birlikte kombinleyebilirsiniz. Trençkotları, sokak stiline uyarlamak istiyorsanız Jean parçalar oldukça doğru parçalar olacaktır.
Klasik Uzun Trençkotlar
Son yıllarda modada farklılaşmalarla birlikte klasik uzun ve kahverengi olan trençkotlarda da farklılıklar görülmeye başlandı. Çizgisinin ve alışılmışın dışına çıkmak istemeyen moda severler, kahverengi ve uzun trençkot modellerini tercih edebilir. Klasik uzun trençkotları yüksek topuklu botlarla kombinleyebilirsiniz.
Günlük Kullanım İçin Trençkotlar
Uzun trençkotların aksine günlük kullanıma uygun orta boy veya kısa boy trençkotları tercih edebilirsiniz. Özellikle okul veya sokak şıklığı için klasik uzun trençkotların yerine günlük kullanıma daha uygun olan kısa trençkot modellerini tercih edebilirsiniz.
Deri Kumaş Trençkotlar
2021 yılında popülaritesini korumaya devam eden trençkotlar, karşımıza farklı desen ve modellerde karşımıza çıkıyor. Deri kumaş trençkotlar, 2021 yılı sonbahar aylarına damga vuracak. Farklı tarz kombinler oluşturmaktan hoşlanıyorsanız deri trençkot modellerini tercih edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir