2021 Sonbahar Kış Gömlek Modelleri

Gerek ofis şıklığı gerekse de gündüz şıklığı için en çok tercih edilen giyim parçalarından olan gömlek modelleri 2021 yılında farklı trendleriyle oldukça dikkat çekiyor. Hem rahat hem de şık bir kombin yapmak isteyen kişiler 2021 gömlek modellerini tercih edebilir.
İş hayatının yanı sıra sokak modasında da tercih edilen gömlekler, farklı renk ve modelleriyle vitrinlerde yerini alıyor. 2021 sonbahar kış gömlek modellerini inceleyerek kombinlerinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Kare Gömlek Trendi
Her sonbahar ve kış trendi olduğu gibi 2021 yılında da kareli veya oduncu gömlekler oldukça trend parçalar olarak yerini alıyor. 2021 yılında oduncu gömlekleri farklı ve renklerle karşımıza çıkıyor. Sokak modasında oduncu gömlekleri, crop atletlerle kombinleyerek modern ve rahat bir görünüm kazanabilirsiniz.
Çizgili Gömlek Modelleri
İş hayatında sıklıkla kullanılan çizgili gömlek modelleri, artık sokak modasında da yerini almaya başladı. Farklı renk ve modelleriyle çizgili gömlekler mutlaka dolabınızda yer alması gereken parçalar arasında yerini alıyor. Çizgili gömlekleri, Jean veya eteklerle rahat bir şekilde kombin yapabilirsiniz. İster gündüz isterseniz de gece şık bir davet için çizgili gömleklerden yardım alabilirsiniz.
Ekose Gömlek Modelleri
2021 yılında oldukça trend olan ekose model, gömleklerde de karşımıza çıkıyor. Özellikle pastel renkli ekose gömlek modelleri 2021 sonbahar ve kış ayının en trend giyim parçası olarak dikkatleri çekiyor.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir