Kıyafetlerinize Göre Çanta Seçimi Nasıl Yapılır?

Kıyafetlerinize Göre Çanta Seçimi Nasıl Yapılır? Kombinlerinizi hazırlarken en önemli aksesuarlarınızdan birisi olan çanta seçiminde en çok dikkat etmeniz gereken konuların başında geliyor. Stilinizi tamamlayacak olan çanta modelleri ile istediğiniz görünüme daha etkili bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Peki, Hangi Kıyafete Göre Hangi Çanta Takılmalıdır?
-Eğer resmi ve iş kıyafetlerini daha sıklıkla konu kullanıyorsanız geniş çantaları tercih etmeniz daha avantajlı olacaktır.
– Ancak gün içerisinde kot pantolon veya spor giyimi tercih ediyorsanız daha spor forma sahip sırt çantaları ve askılı çantalar da tercih edebileceğiniz ürünlerden olabilir. Özel akşamlarınız için tercih edeceğiniz çantalarda kesinlikle abiye detayı olmalı.
-Genellikle deri ve kadife özelliğine sahip olan çantalar abiye çanta kategorisinde en çok tercih edilen modellerden bazılarıdır. Günlük kullanım için tüm eşyalarınızı yanınızda taşıyabileceğiniz genişliğe sahip olan çantaları tercih etmeye özen göstermelisiniz. Seçmiş olduğunuz çantalar hem şık hem de kullanışlı olmalıdır.
-Çantanızın yapısın uzun süreli kullanıma elverişli olan özelliğe sahip olmalıdır. Genellikle deri ve nubuk kumaşlar çanta için tercih edilen kumaş çeşitlerindendir. Günlük olarak giyim tarzınıza göre değişen renklerde takacağınız çanta ile uyumlu olmalı.
-Bunun için sürekli çanta almak yerine en çok kullandığınız renklere uygun olan çantaları tercih ederek ekonomik olarak da bütçenize katkıda bulunabilirsiniz. Kıyafetlerinizin dokusu ile çantanızın dokusu da uyum içerisinde olmalıdır. Ayrıca çantanın üzerindeki aksesuarlar ile gün içerisinde takacağınız aksesuarların da uyum içerisinde olmasına dikkat etmelisiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir